VMBO Laswedstrijden 2020 – INSCHRIJVEN NU MOGELIJK

VMBO Laswedstrijden 2020 – INSCHRIJVEN NU MOGELIJK

Ook in 2020 zal het Nederlands Instituut voor Lastechniek de laswedstrijden voor VMBO leerlingen organiseren. De laswedstrijden van 2019 waren een doorslaand succes! Met de ondersteuning van de scholen, de lassende en lasgerelateerde bedrijven, instellingen en organisaties  gaat het NIL er vanuit wederom een succesvol evenement te kunnen neerzetten.

De enthousiaste aanstormende lastalenten kunnen op een nationaal podium hun vakmanschap en kunde laten zien. Het betreft de disciplines TIG- en MAG-lassen.  Voor 2020 is gekozen voor de locatie op de RDM-campus te Rotterdam vanwege de goede faciliteiten. De datum voor deze grote landelijke finale is vastgesteld op WOENSDAG 25 MAART.

Net als in 2019 zal er ook in 2020 voor begeleiders, ouders, verzorgers en andere geïnteresseerden een interessant programma zijn. Ook zal het bedrijfsleven prominent aanwezig zijn met standjes in de hal van de RDM-campus. Geïnteresseerden sponsoren kunnen contact opnemen met Linda Osenga via Linda.Osenga@nil.nl.

Per school kunt u 1 kandidaat voor het MAG-proces en 1 kandidaat voor het TIG-proces aanmelden voor de laswedstrijd via het Inschrijfformulier Nationale Laswedstrijden 2020. U kunt het ingevulde inschrijfformulier mailen naar info@nil.nl.

We zien u en uw leerlingen graag op 25 maart a.s. in Rotterdam!