Nu al grote betrokkenheid bij de Laswedstrijden 2019 – Sponsoren bedankt!

Nu al grote betrokkenheid bij de Laswedstrijden 2019 – Sponsoren bedankt!

Het NIL wil via deze weg alle sponsoren die zich tot nu toe hebben verbonden aan de Laswedstrijden 2019, heel hartelijk bedanken voor hun betrokkenheid bij dit grootse evenement.

Wij kunnen onze sponsoren – Blozo BV, 3M Nederland BV, NV Empatec, Franklin Offshore Europe BV, Goflex, De Groot LPMW Lasinstituut, A. Hak Construction, Haprotech BV, IHC Merwede BV, ITW Welding, Krohne Altometer BV, Lastechnische Discussiegroep Rotterdam (LDR), LAWECO, Lincoln Electric Europe BV, Linde Gas Benelux BV, Lorch, Mercon, MISTRAS, MVOI BV, Nemag BV, Shell, Valk Welding BV, VandeGrijp, VE Group, Visser & Smit Hanab, voestalpine Böhler Welding, Vofatec Procesinstallaties BV, VTK BV en Van Woerkom Lasindustrie – niet vaak genoeg bedanken. Wij zijn verheugd te constateren dat genoemde bedrijven de Laswedstrijden als uitgelezen mogelijkheid zien om de lastechniek en het belang ervan voor de Nederlandse economie positief in het nieuws te brengen. Zoals gezegd is het NIL ervan overtuigd dat up-to-date kennis van de las- en lijmverbindingstechniek cruciaal is voor het Nederlandse bedrijfsleven om concurrerend te zijn in de bedrijfsvoering. Het lassende onderwijs, het bedrijfsleven en het NIL hebben elkaar dan ook hard nodig. We zijn ontzettend blij met de manier waarop de sponsoren ons faciliteren, waardoor het organiseren van de Laswedstrijden 2019 mogelijk is geworden.

Niet op de laatste plaats willen we het Techniek College Rotterdam bedanken voor het belangeloos beschikbaar stellen van hun unieke locatie op de RDM Campus in Rotterdam.

Sponsoren kan nog

Overigens kan het sponsoren van een aanstormend lastalent nog steeds. Het sponsoren van een talent kan al voor € 100,-. Ook kunt u met een stand aanwezig zijn en nog makkelijker met jonge vakmensen, hun ouders en docenten in contact komen. Voor slechts € 100,- meer kunt u zich nog duidelijker profileren.

Help het onderwijs en het NIL een onvergetelijke dag te maken van deze landelijke vmbo-lasfinale. Neem voor meer informatie en/of om aan te melden contact op met Frank Smit, Manager Voorlichting, op tel.nr. 088-0187014 / 06-30089677 en frank.smit@nil.nl.