Met CONNEQT sta je sterk.
Nu en in de toekomst

In de innovatieve wereld van lijmen en lassen is gevalideerde en actuele informatie erg belangrijk. Met het CONNEQT lidmaatschap heb je altijd toegang tot deze informatie. Krijg net als meer dan 3000 CONNEQT-leden inzicht en inspraak en mis niets van de laatste ontwikkelingen. Op al jouw vragen heeft het NIL antwoord. Sluit je aan bij CONNEQT!

Gevalideerde kennis
voor de lasprofessional
Aansluiten bij een
landelijke community
Toegang tot het kennisplatform
voor de lasindustrie

Dit is wat onze abonnees
vinden van CONNEQT

100 procent van de ondervraagden zou een Conneqt abonnement aanraden aan een collega.

Gebruikers geven Conneqt gemiddeld een 7.8 als score.

Kies het abonnement dat het beste bij je past

Free Conneqt abonnement

KOSTELOOS KENNISMAKEN MET CONNEQT
TOEGANG TOT BEPAALDE ONDERDELEN VAN CONNEQT
ONDERDEEL VAN DE COMMUNITY VAN LASPROFESSIONALS

Premium Conneqt
abonnement

ONBEPERKT TOEGANG TOT ALLE ONDERDELEN VAN CONNEQT
PRIVÉ ABONNEMENT VAKBLAD LASTECHNIEK
ONDERDEEL VAN DE COMMUNITY VAN LASPROFESSIONALS
GEEN KOSTEN VOOR INITIËLE KADERCERTIFICATIE EN KORTING OP DE DRIEJAARLIJKSE VERLENGING
20% KORTING OP NIL WORKSHOPS EN NIL NETWERKEVENTS

CONNEQT voor
bedrijven

2 EDITIES LASTECHNIEK
PREMIUM CONNECT VOOR 2 MEDEWERKERS
TOEGANG TOT CONNECT HELPDESK
ONLINE BEDRIJFSVERMELDING
KORTING VOOR ALLE MEDEWERKERS OP NIL WORKSHOPS, SEMINARS, WEBINARS, EN LEERMIDDELEN (KORTING 20%)
Exclusief toegang tot technische commissies van het International Institute of Welding (IIW)
Exclusief toegang tot het CONNEQT Recruitment Portal

Kennisplatform &
Community

Het NIL voegt waarde toe door het delen van gevalideerde kennis en het verbinden van bedrijven en lasprofessionals. Daarom heeft het NIL Conneqt geïntroduceerd: hét platform voor bedrijven en professionals in de las- en lijmtechniek om up to date te blijven van de laatste ontwikkelingen in de laswereld. Deze professionals maken deel uit van een community waar gevalideerde kennis het uitgangspunt is. De validatie van al deze content is het resultaat van een intensieve samenwerking met kennispartners, technische commissies en het internationale netwerk van IIW en EWF.

Voor en door
lasprofessionals

Het up-to-date houden van je laskennis en marktontwikkelingen is een must! Want of je nu een eigen bedrijf hebt, basislasser of lasingenieur bent – de wereld blijft veranderen. Om met elkaar te blijven ontwikkelen, is Conneqt in het leven geroepen. Zo bouwen we samen aan een landelijke community waarbinnen lasprofessionals en bedrijven kunnen excelleren en zichzelf ontwikkelen. Binnen Conneqt kan je kennis ophalen, maar ook kennis inbrengen. Het voor-en-door principe. Op die manier blijft de kwaliteit van ons mooie vak gewaarborgd.

Meer over de abonnementen

Free Conneqt
abonnement

Het Free Conneqt abonnement is het gratis abonnement op Conneqt. Met dit abonnement word je onderdeel van de community van lasprofessionals en krijg je toegang tot een deel van het platform zoals Leren & Loopbaan. Met het Free Conneqt abonnement krijg je ook toegang tot de FAQ database en kan je (beperkt) gebruik maken van de digitale helpdesk.

Premium Conneqt
abonnement

Met het Premium (betaalde) Conneqt abonnement voor lasprofessionals krijg je toegang tot alle content en functionaliteiten binnen Conneqt. Daarnaast ontvang je 10 keer per jaar een editie van het vakblad Lastechniek én krijg je 20 procent korting op NIL workshops en netwerkevents. Het Premium Conneqt abonnement kost € 8,25 per maand en wordt jaarlijks gefactureerd.

CONNEQT voor
bedrijven

Met Conneqt voor Bedrijven krijgen twee van jouw medewerkers een Premium Conneqt autorisatie en daarmee toegang tot alle content en functionaliteiten binnen Conneqt. Als bedrijf ontvang je twee edities van het vakblad Lastechniek en krijgen je medewerkers korting op workshops, seminars, webinars en leermiddelen. Het Conneqt voor Bedrijven abonnement kost € 595 per jaar (tot 250 medewerkers).