Met CONNEQT sta je sterk. Ook als bedrijf.

De markt van verbindingstechnieken is volop in beweging.
De Smart Industry agenda, long life learning en aanscherpende (inter)nationale regelgeving zijn belangrijke thema’s op (inter)nationaal politiek niveau. Ze vragen veel aanpassingsvermogen van technische bedrijven in Nederland en hun medewerkers. Technische ontwikkelingen op onder andere robotica, virtual reality en additive manufacturing hebben grote impact op organisaties en werkgelegenheid.

Door vroegtijdig de nieuwste ontwikkelingen en innovaties op verbindingstechnieken en
regelgeving te monitoren, te begrijpen en waar nodig toe te passen wordt voorsprong behouden op de (inter)nationale concurrentie. In combinatie met personeel dat over actuele kennis en vaardigheden beschikt, ben je als bedrijf altijd één stap vooruit.

Het Nederlands Instituut voor Lastechniek is er op gericht om bedrijven hiermee te ondersteunen. Inmiddels zijn al bijna 400 bedrijven en 3000 lasprofessionals aangesloten bij CONNEQT. Aarzel niet en word ook onderdeel van deze community.

Direct voordeel met CONNEQT voor jouw bedrijf

Met CONNEQT voor Bedrijven krijgen twee van jouw medewerkers een Premium CONNEQT autorisatie en daarmee toegang tot alle content zoals de database van technische artikelen, de WeldWijzer, het digitale archief met 10 jaar Lastechniek, webinars en videolessen. 

Als CONNEQT bedrijf ontvang je ook twee fysieke edities van het vakblad Lastechniek en krijgen je medewerkers korting op workshops, seminars, webinars en leermiddelen van het NIL. Je kunt als bedrijf exclusief gebruik maken van ons recruitment portal voor het plaatsen van vacatures voor stagiaires en leerwerkplekken en je aanmelden voor technische innovatie commissies, gefaciliteerd door het International Institute of Welding. Jouw bedrijf wordt tevens onderdeel van de community van aangesloten bedrijven om op een actieve wijze kennis, ervaringen en best practises te delen.

Wat is CONNEQT

Het NIL voegt waarde toe door het delen van gevalideerde kennis en het verbinden van bedrijven en lasprofessionals. Daarom heeft het NIL CONNEQT geïntroduceerd: hét platform voor bedrijven en professionals in de las- en lijmtechniek om up to date te blijven van de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied. Aangesloten bedrijven en professionals maken deel uit van een community waar gevalideerde kennis het uitgangspunt is. De validatie van al deze content is het resultaat van een intensieve samenwerking met kennispartners, technische commissies en het internationale netwerk van IIW en EWF.

Continuïteit met CONNEQT

Binnen de visie van CONNEQT staat continuïteit centraal. Enerzijds gaat dat over de continuïteit van jouw bedrijf, anderzijds over het voortbestaan van het lassen als vakgebied.

Als lid en deelnemer van CONNEQT draag je direct bij aan je eigen continuïteit; met CONNEQT blijf je namelijk altijd op de hoogte van de laatste innovaties, regels en wetgeving. Je ondersteunt jouw medewerkers bij hun ontwikkeling door ze toegang te geven tot het digitale platform van CONNEQT.

Naast continuïteit voor je eigen bedrijf draag je ook bij aan de continuïteit van het vakgebied lassen omdat het NIL met jouw jaarlijkse bijdrage de volgende generatie lasprofessionals over de baankansen en ontwikkelmogelijkheden binnen het vakgebied. Dit doen we door een netwerk van scholen en docenten aan CONNEQT te verbinden en hen te ondersteunen met alle benodigde handvatten zoals toolkits, webinars en trainingen.

laatste-kans-aanmelden

Sluit je aan bij CONNEQT

Kijk je ook vooruit en wil je voorop lopen? Sluit je dan aan bij de CONNEQT community en draag actief bij aan de toekomst en continuïteit van ons vakgebied. Investeer in een abonnement voor je bedrijf voor een bedrag van € 595 per jaar (tot 250 medewerkers).

CONNEQT voor bedrijven

2 EDITIES LASTECHNIEK
PREMIUM CONNECT VOOR 2 MEDEWERKERS
TOEGANG TOT CONNECT HELPDESK
ONLINE BEDRIJFSVERMELDING
KORTING VOOR ALLE MEDEWERKERS OP NIL WORKSHOPS, SEMINARS, WEBINARS, EN LEERMIDDELEN (KORTING 20%)
Exclusief toegang tot technische commissies van het International Institute of Welding (IIW)
Exclusief toegang tot het CONNEQT Recruitment Portal