Lasprofessionals
Lasprofessionals

Met Conneqt op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Virtueel lassen, 3D-printing, robotica en smart welding, allemaal innovaties die in de lasverbindingstechniek steeds meer toegepast gaan worden. De grootste uitdaging voor de lasprofessional is dan ook: hoe blijf je op de hoogte van al deze ontwikkelingen? En hoe zorg je ervoor dat je de juiste kennis en vaardigheden richting de toekomst bezit en behoudt? Met Conneqt, ons nieuwe deelnemerschap voor lasprofessionals, kan het NIL je daarbij ondersteunen.

Abonnement met voordelen

Conneqt voor lasprofessionals is een uniek product- en dienstenpakket. Het biedt je direct voordeel in de vorm van allerlei kortingen, maar het heeft ook een doelstelling op de langere termijn. Om met het eerste te beginnen: met een Conneqt abonnement krijg je onder andere het vakblad Lastechniek en 20% korting op het volgen van workshops, seminars, netwerkevents en symposia. Scroll voor alle kortingen en voordelen naar de tabel onderaan.

Kennis die je direct kunt gebruiken

Een ander groot voordeel van Conneqt is de enorme hoeveelheid informatie die je tot je beschikking krijgt. Je kunt bijvoorbeeld gebruikmaken onze online technische helpdesk waar je gevalideerde antwoorden krijgt. Ook heb je exclusief toegang tot álle onderdelen van ons kenniscentrum en toegang tot het extranet van het International Institute of Welding. Je hebt hierdoor inzicht in alle (inter)nationale ontwikkelingen op het gebied van de lastechniek.

Alles op een rijtje

Voordeel

  • Abonnement op het vakblad Lastechniek: altijd de laatste ins en outs van de las-, lijm en snijwereld.
  • Toegang tot webinars en digitale workshops: op een eenvoudige wijze je kennis up-to-date houden.
  • Gratis initiële kadercertificatie t.w.v. € 175,- binnen 3 maanden na ontvangst van het diploma, op basis van een driejarig deelnemerschap.
  • Kortingen op diverse NIL activiteiten.
  • Exclusief toegang tot deelnemersdagen: op een interactieve manier bezig zijn met lastechnische onderwerpen.

Kennis en ondersteuning

  • Onbeperkt toegang tot onze technische helpdesk: voor ál je vakvragen. Met gevalideerd antwoord binnen 2 werkdagen.
  • Exclusief toegang tot de database met veelgestelde vragen: makkelijk en eenvoudig je kennis uitbreiden.
  • Onbeperkt toegang tot internationale databases: op de hoogte blijven van de laatste technologische ontwikkelingen.