Met Conneqt klaar voor de toekomst

Conneqt biedt bedrijven, lasprofessionals en scholen kennis, up-to-date informatie, inspraak en heel veel voordeel. Met Conneqt houd je een vinger aan de pols van de innoverende wereld van lijmen en lassen.

Element_4
connect-bedrijven
connect-lasprofessionals
connect-scholen

Virtueel lassen, 3D-printing, robotica en smart welding. Het zijn allemaal innovaties die in de lasverbindingstechniek steeds meer toegepast gaan worden. De grote vraag is dan ook: hoe blijf je als bedrijf op de hoogte van al deze ontwikkelingen? Hoe zorg je ervoor dat je processen efficiënt zijn ingericht en je producten voldoen aan de juiste regelgeving en kwaliteitseisen? En hoe zorg je ervoor dat je medewerkers nu en in de toekomst de juiste kennis en competenties bezitten, zodat je continuïteit niet in het geding komt. Het antwoord op al deze vragen is Conneqt.

Met Conneqt ben je aangesloten op alle ins en outs van de nationale en internationale verbindingswereld. Zo heb je inzicht én inspraak in de agenda van onze Technische Commissies zodat je niets mist van de laatste innovaties en ontwikkelingen. Ook heb je de mogelijkheid om je aan te sluiten bij internationale commissie(s) bij het International Institute of Welding en word je uitgenodigd voor relevante themabijeenkomsten. Je kunt door dit alles je eigen innovatie- en strategiebeleid bewuster handen en voeten geven.

In de innoverende wereld van lijmen en lassen is het hebben van relevante en vooral up-to-date informatie bijzonder belangrijk. Met Conneqt heb je altijd toegang tot die informatie. Zo kun je bijvoorbeeld gebruikmaken van onze online technische helpdesk, waar je gevalideerde antwoorden krijgt. En je krijgt exclusief toegang tot álle onderdelen van het kenniscentrum en de FAQ database via https://conneqt.nil.nl/nl/.