Conneqt voor bedrijven

CONNEQT VOOR BEDRIJVEN

Sluit je aan bij een sterk bedrijvennetwerk op het gebied van las-en lijmtechniek en continueer de kwaliteit en ontwikkeling van je bedrijf en medewerkers.

Conneqt: Sta sterk voor nu en de toekomst

Samen met andere bedrijven ben je onderdeel van de Conneqt  bedrijfscommunity waarbij alle activiteiten gericht zijn op de continuïteit van jouw bedrijf . Ook draag je actief bij aan de kwaliteit en het imago van onze gehele branche.

Als het gaat om je eigen lastechnische strategie en de daarbij behorende keuzes, het optimaliseren van je bedrijfsprocessen en deze kwalitatief borgen of je personeels- en opleidingsbeleid voor de las- en lijmtechniek, het NIL adviseert en ondersteunt waar mogelijk. Het NIL maakt hiervoor gebruik van haar eigen expertise en ervaring, maar ook dankzij de aan het NIL gelieerde kennispartners, het sterke (inter)nationale netwerk en haar eigen technische commissies.

Als bedrijfslid van Conneqt wordt je op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen en draag je actief bij aan het bouwen van een sterke landelijke community waarbij je direct profiteert van de voordelen van het abonnement.

 De bedrijfsvoordelen van Conneqt

Bedrijfsabonnement Lastechniek
(2 stuks per editie)

Updates over laatste ontwikkelingen op relevante wet- en regelgeving

Toegang tot Conneqt helpdesk

Premium Conneqt toegang voor 2 medewerkers

Ondersteuning bij lastechnische stage- en BBL leer-/werkplekken

Online bedrijfsvermelding op Conneqt platform

Korting voor alle medewerkers op workshops, seminars, webinars en leermiddelen
(korting 20%)

Toegang tot (digitale) bedrijvenevents en themabijeenkomsten

Promotie en imagobuilding voor de las- en lijmtechniek

Naast directe voordelen als bedrijfslid draag je indirect ook bij aan de promotie en het imago van ons mooie vak. Vanuit de abonnementen wordt budget vrijgemaakt om onder andere jong, aankomend talent te enthousiasmeren of om kennis- en netwerkevents te organiseren en (technische) commissies te onderhouden. Mede dankzij jouw bijdrage kunnen wij het kennisplatform onderhouden zodat de lasprofessionals zich kunnen blijven ontwikkelen en op die manier hun kennis up to date houden.
Al deze inspanningen zullen ook het imago van de las- en lijmtechniek verbeteren waardoor nieuwe instroom en behoud van lasprofessionals kan worden bevorderd.

Wat kost het Conneqt lidmaatschap?

Bedrijf tot 250 medewerkers
Bedrijf vanaf 250 medewerkers
Premium Conneqt authorisatie
Mogelijkheden tot maatwerk Kosten toegang elke extra lasprofessional
595,00 per jaar prijs op aanvraag
99,00 per jaar (en 20% korting)
Element_3

Blijf zakelijk up-to-date

Blijf voorop lopen in de steeds veranderende wereld van het lassen en lijmen en profiteer van de vele directe en indirecte voordelen die Conneqt jouw bedrijf biedt. Maak ook deel uit van dit bedrijven netwerk dat door het NIL mogelijk is gemaakt. Je bent van harte welkom!