MET CONNEQT STA JE STERK. NU EN IN DE TOEKOMST.

In de innovatieve wereld van lijmen en lassen is gevalideerde en actuele informatie erg belangrijk. Met het Connect lidmaatschap heb je altijd toegang tot deze informatie. Krijg net als ruim 2100 Conneqt-leden inzicht en inspraak en mis niets van de laatste ontwikkelingen. Op al jouw vragen heeft het NIL antwoord. Sluit je aan bij Conneqt!

CONNEQT VOOR BEDRIJVEN

Maak je bedrijf sterker, voor nu en in de toekomst

Sluit aan bij een landelijke community

Krijg toegang tot het kennisplatform voor de lasindustrie

CONNEQT VOOR DE LASPROFESSIONAL

Blijf jezelf ontwikkelen, voor nu en in de toekomst

Sluit aan bij een landelijke community

Krijg toegang tot het kennisplatform voor de lasindustrie

KENNISPLATFORM EN COMMUNITY

Het NIL is al sinds 1934 een begrip binnen de wereld van verbindingstechnieken. Het NIL staat met haar medewerkers, erkende scholen, examinatoren en commissieleden aan de basis van de lastechnische beroeps- en branche-opleidingen door middel van lesstofontwikkeling en examinering. Daarnaast is het NIL een geaccrediteerde certificatie instelling voor bedrijven en personen. Hierdoor dragen wij pro-actief bij aan de beroepsvorming en kwaliteitsborging in de las- en lijmtechniek.

Het delen van gevalideerde kennis is ook een doelstelling van het NIL. Daarom introduceren wij Conneqt: hét lidmaatschap voor bedrijven en professionals in de las- en lijmtechniek. Deze professionals maken deel uit van een community waar gevalideerde kennis het uitgangspunt is. De validatie van al deze content is het resultaat van een intensieve samenwerking met kennispartners, technische commissies en het internationale netwerk van IIW en EWF.

VOOR EN DOOR PROFESSIONALS
Het NIL voegt waarde toe door het delen van kennis en het samenbrengen van bedrijven en lasprofessionals. Want het up-to-date houden van je laskennis en marktontwikkelingen is een must. Want of je nu een klein of groot bedrijf hebt, basislasser bent of lasingenieur; de wereld van morgen is weer anders dan de wereld van vandaag. Om met elkaar de benodigde kennis op te doen en ontwikkelingen op de voet te kunnen volgen, is Conneqt in het leven geroepen. Zo bouwen we samen aan een landelijke community waarbinnen lasprofessionals en bedrijven kunnen excelleren en zichzelf ontwikkelen. En er kan zowel kennis worden gehaald als worden gebracht. Het voor-en-door principe, als het ware. Op die manier kan de kwaliteit van dit mooie vak worden gewaarborgd en geoptimaliseerd.

Element_3