Free Conneqt: maak kosteloos
kennis met Conneqt.

Met CONNEQT sta je sterk. Nu en in de toekomst.
In de innovatieve wereld van lijmen en lassen is gevalideerde en actuele informatie erg belangrijk. Met het Connect lidmaatschap heb je altijd toegang tot deze informatie. Krijg net als ruim 2100 Conneqt-leden inzicht en inspraak en mis niets van de laatste ontwikkelingen. Op al jouw vragen geeft het NIL antwoord. Verbind met Conneqt!

KOSTELOOS KENNISMAKEN
MET CONNEQT
TOEGANG TOT BEPAALDE ONDERDELEN VAN CONNEQT
ONDERDEEL VAN DE COMMUNITY VAN LASPROFESSIONALS

Over CONNEQT

Het NIL voegt waarde toe door het delen van gevalideerde kennis en het verbinden van bedrijven en lasprofessionals. Daarom heeft het NIL Conneqt geïntroduceerd: hét platform voor bedrijven en professionals in de las- en lijmtechniek om up to date te blijven van de laatste ontwikkelingen in de laswereld. Deze professionals maken deel uit van een community waar gevalideerde kennis het uitgangspunt is. De validatie van al deze content is het resultaat van een intensieve samenwerking met kennispartners, technische commissies en het internationale netwerk van IIW en EWF.

Dit is wat onze abonnees
vinden van CONNEQT

al-overtuigd-en-aanmelden-liggend

100 procent van de ondervraagden zou een Conneqt abonnement aanraden aan een collega. 

Gebruikers geven Conneqt gemiddeld een 7.8 als score.

nee-nog-niet

Meer over het
Free Conneqt abonnement

Het Free Conneqt abonnement is het gratis abonnement op Conneqt. Met dit abonnement word je onderdeel van de community van lasprofessionals en krijg je toegang tot een deel van het platform zoals Leren & Loopbaan. Met het Free Conneqt abonnement krijg je ook toegang tot de FAQ database en kan je (beperkt) gebruik maken van de digitale helpdesk.

Nog even in het kort

Maak gratis kennis met Conneqt via het Free Conneqt abonnement. Je krijgt direct toegang tot delen van Conneqt en wordt onderdeel van de community van lasprofessionals. Free Conneqt geeft je ook toegang tot de FAQ database en de digitale helpdesk voor Leren & Loopbaan.

laatste-kans-aanmelden