Ben jij al klaar voor de toekomst? Let’s Conneqt!

Ben jij al klaar voor de toekomst? Let’s Conneqt!

Virtueel lassen, 3D-printing, robotica en smart welding. Het zijn allemaal innovaties die in de lasverbindingstechniek steeds meer toegepast gaan worden. De grote vraag is dan ook: hoe blijf je als bedrijf op de hoogte van al deze ontwikkelingen? Hoe zorg je ervoor dat je processen efficiënt zijn ingericht en je producten voldoen aan de juiste regelgeving en kwaliteitseisen? En hoe zorg je ervoor dat je medewerkers nu en in de toekomst de juiste kennis en competenties bezitten, zodat je continuïteit niet in het geding komt. Het antwoord op al deze vragen is Conneqt.

Met Conneqt ben je aangesloten op alle ins en outs van de nationale en internationale verbindingswereld. Zo heb je inzicht én inspraak in de agenda van onze Technische Commissies zodat je niets mist van de laatste innovaties en ontwikkelingen. Ook heb je de mogelijkheid om je aan te sluiten bij internationale commissie(s) bij het International Institute of Welding en word je uitgenodigd voor relevante themabijeenkomsten. Je kunt door dit alles je eigen innovatie- en strategiebeleid bewuster handen en voeten geven.

In de innoverende wereld van lijmen en lassen is het hebben van relevante en vooral up-to-date informatie bijzonder belangrijk. Met Conneqt heb je altijd toegang tot die informatie. Zo kun je bijvoorbeeld gebruikmaken van onze online technische helpdesk, waar je gevalideerde antwoorden krijgt. En je krijgt exclusief toegang tot álle onderdelen van het kenniscentrum en de FAQ-database via nil.nl/conneqt.

Als bedrijfsdeelnemer Conneqted worden

Ben je al bedrijfsdeelnemer en wil je Conneqted worden, dan hoef je daarvoor niets te doen. Dit gaat geheel automatisch. Per 1 januari 2019 gaat het nieuwe deelnemerschap in. Bovendien blijft voor jou als trouwe bedrijfsdeelnemer het tarief van € 560,-  van toepassing voor het jaar 2019.

Ben je nog geen bedrijfsdeelnemer en wil je Conneqted worden, dan betaal je € 599,- per jaar. Ook dit abonnement gaat in per 1 januari 2019.

Ook voor lasprofessionals

Ben je geen bedrijfsdeelnemer maar wel een lasprofessional, dan kun je ook Conneqted worden. Wederom in de vorm van een abonnement, waarbij je direct verbonden bent met hét kenniscentrum van lastechniek: het NIL. Je gaat daardoor deel uitmaken van een sterk (inter)nationaal netwerk waarin kennis en ervaring kan worden opgedaan en gedeeld. Dit biedt jou de mogelijkheid om continu te blijven leren en groeien in je vakgebied, waardoor je kunt blijven excelleren in je functie.

Conneqt voor lasprofessionals is een uniek product- en dienstenpakket. Naast dat het jou allerlei voordelen biedt in de vorm van kortingen, heeft het ook een doelstelling op de langere termijn. Zo ontvang je onder andere 10 x per jaar het vakblad Lastechniek en 20 procent korting op het volgen van workshops, seminars, netwerkevents en symposia.

Als lasprofessional krijg je ook een enorme hoeveelheid informatie tot je beschikking. Je kunt bijvoorbeeld gebruikmaken van onze online technische helpdesk waar je gevalideerde antwoorden krijgt. Ook heb je exclusief toegang tot álle onderdelen van ons kenniscentrum en toegang tot het extranet van het International Insitute of Welding. Je hebt hierdoor inzicht in alle (inter)nationale ontwikkelingen op het gebied van lastechniek.

Be Conneqted

Het zal duidelijk zijn: met Conneqt ben je volop aangesloten op de (inter)nationale wereld van de lasverbindingstechniek. En dat stelt je in staat om niet alleen nu je kennis en vaardigheden op het juiste niveau te houden, het geeft je ook de handvatten om dat in de toekomst te doen.

Als lasprofessional Conneqted worden

Momenteel betaal je € 66,- en ontvang je maandelijks het vakblad Lastechniek. Je kunt dit op deze manier blijven voortzetten. Echter, voor slechts € 99,- kun je gebruikmaken van het uitgebreide aanbod dat Conneqt voor lasprofessionals te bieden heeft. Indien je dit wilt, verzoeken wij jou dit aan het NIL te melden via het aanmeldformulier voor Conneqt.